Håndvirk Business Report

Hos Håndvirk har vi gjort det så nemt som muligt. Vores priser er bygget op om 2 forskellige pakker med en fast månedlig betaling. Der er ingen ekstraomkostninger på ydelserne i pakkerne. Herunder kan du læse mere om hvad pakkerne omfatter og hvilken pakke der bedst opfylder dine behov.

Som en del af vores opstartstilbud har vi ekstraordinært INGEN binding eller opstartsomkostninger. De engangsomkostninger der er forbundet med opsætning af systemer og opstart (7.500 DKK) faktureres ikke såfremt vores logo kommer på din firmabil. Der findes ingen bedre reklame end tilfredse kunder.

Håndvirk Business Report
Håndvirk Business Report indeholder alle ydelser i Håndvirk Startup, men i denne pakke får du afsluttet den løbende administration med et årsregnskab. Udover indberetningerne til SKAT og Erhvervsstyrelsen vil du i forbindelse med afslutningen få en branchesammenligning samt forslag til hvordan du kan optimere driften. Hos Håndvirk har vi mange års erfaring fra revisionsbranchen, så du kan trygt overlade regnskabet til os.

Indtast dine kontaktinformationer herunder for bestilling af din pakke og du vil kort efter blive kontaktet på telefon.